|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
Slutfallen
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-09 19:01 |
|
Užsiregistravo: 2009-06-23 20:18 Pranešimai: 624 Miestas: In the shadow of the valley of death
|
|
Mąstau šiandien pradėti Remarko - Naktis Lisabonoje ir esu įsitikinęs, kad verta.
_________________ "In my restless dreams, I see that town. Silent Hill. You promised me you'd take me there again someday. But you never did. Well, I'm alone there now... In our "special place" Waiting for you..."
|
|
| Į viršų |
|
|
Darla_Jr
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-10 15:25 |
|
|
|
Tikrai verta. Remarką skaityti visada verta, o "Naktis Lisabonoje" yra tikrai nebloga knyga. Aš ką tik pabaigiau skaityti Motley Crue biografiją, užsisakiau Marilyn Manson biografiją (cha, kiek nostalgiška... primena laikus, kai zulindavau Sweet Dreams ir Come White, nors niekad nebuvau fanė). Esu užstrigusi paskutiniuose 100 puslapių Slash'o biografijoje (nekaip parašyta... stilius neveža, nors faktai ir įdomūs) ir likęs trečdalis J.Irvingo "Last night in Twisted River", vėlgi ne pati geriausia knyga pasaulyje (iš Irvingo tikėjausi daugiau... šita kažkaip neužkabino taip, kaip kitos, nors bloga tikrai nepavadinčiau).
_________________ The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return. -Christian, "Moulin Rouge".
|
|
| Į viršų |
|
|
Slutfallen
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-10 15:57 |
|
Užsiregistravo: 2009-06-23 20:18 Pranešimai: 624 Miestas: In the shadow of the valley of death
|
|
O, dėl MM biografijos tai tikrai jėga, neeilinė asmenybė ten.
O dėl "Naktis Lisabonoje", tai jau pati pradžia man labai patiko, ir mano abiems tėvams patiko ta knyga, tai tikrai su malonumu skaitau, nors ir kokybė nekokia mano knygos, puslapiai seni, geltoni ;DD.
_________________ "In my restless dreams, I see that town. Silent Hill. You promised me you'd take me there again someday. But you never did. Well, I'm alone there now... In our "special place" Waiting for you..."
|
|
| Į viršų |
|
|
Nia
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-10 21:38 |
|
Užsiregistravo: 2009-12-23 13:01 Pranešimai: 1208 Miestas: Panevėžys
|
Aš vasarą pradėjau skaityti "Altorių šešėly". Perskaičiau 260 psl. ir užmečiau kažkaip, nors ir visai įdomu buvo. O dabar per 4 dienas turiu perskaityt likusius 350 puslapių. Neįsivaizduoju kaip. 
_________________ Song Or Suicide •♥•
|
|
| Į viršų |
|
|
Slutfallen
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-10 22:04 |
|
|
|
Aš tik naktim sugebu skaityti, prieš miegą. Kitaip nesiskaito ..
|
|
| Į viršų |
|
|
Darla_Jr
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-10 22:33 |
|
|
|
Nia, nežinau, man tai "Altorių šešėly" labai patiko. Yra praktiškai dvi pasaulinės literatūros klasikos (t.y. šiuolaikinių čia nelyginu, nors yra gerų) vardo vertos lietuviškos knygos: ši ir dar B.Sruogos "Dievų miškas".
_________________ The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return. -Christian, "Moulin Rouge".
|
|
| Į viršų |
|
|
Allergy
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-13 12:12 |
|
Užsiregistravo: 2008-07-04 13:18 Pranešimai: 1176 Miestas: Klaipėda
|
Kai knyga įdomi galima per dieną perskaityt visus 400. 
_________________ Yes!
|
|
| Į viršų |
|
|
Slutfallen
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-13 21:06 |
|
|
|
Aš pradėjau skaityti "Traukinių Žymėjimas" perskaičiau pusšimtį puslapių, ir padėjau šonan. Negaliu aš, man per daug keiksmažodžių ir žiaurių vietų ten. Palieku mazochistams tą knygą.
|
|
| Į viršų |
|
|
panika
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-14 01:53 |
|
|
Slutfallen rašė: Aš pradėjau skaityti "Traukinių Žymėjimas" perskaičiau pusšimtį puslapių, ir padėjau šonan. Negaliu aš, man per daug keiksmažodžių ir žiaurių vietų ten. Palieku mazochistams tą knygą. Aha, žinau ką tai reiškia. Kad ir kaip ausys linko nuo tokio knygos stiliaus, perskaičiau iki pačios pabaigos. Ir visgi kažką šis romanas tikrai turi, skaitydama pajutau ką reiškia jaustis "žlugusiam" ir griebtis bet ko, kad tik užsimirštum.
_________________ From the dark I feel your lips, And I taste your bloody kiss.
|
|
| Į viršų |
|
|
demoniux
|
Pranešimo tema: Re: Knygos Parašytas: 2010-03-19 18:11 |
|
Užsiregistravo: 2008-11-07 21:09 Pranešimai: 706 Miestas: Graveland
|
Dabar skaitau bais įdomią knygą apie civilinius autorių teisių gynimo būdus O šiaip gal kas galit rekomenduoti kokią Irvingo knygą, na, kurią pirmiausia derėtų skaityt? Jau seniai galvoju jo imtis, bet nežinau nuo ko pradėti 
_________________ we fear for the best and hope for the worst.
|
|
| Į viršų |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
|
|  |